Express Courier Usluge

Express Courier d.o.o. je jedini Ovlašteni zastupnik za UPS (United Parcel Service) na teritoriji Bosne i Hercegovine.

UPS je prisutan u više od 220 država, a kao dio tog velikog sistema, u mogućnosti smo sve vaše pošiljke dopremiti u najkraćem mogućem roku i to po sistemu „Od vrata do vrata“.

Sve naše usluge

  • Brza pošta
  • Zbirni transport
  • Distribucija pošiljaka (domestic)
  • Carinjenje roba
  • Avio transport

Express Courier d.o.o. je jedini Ovlašteni zastupnik za UPS (United Parcel Service) na teritoriji Bosne i Hercegovine.

UPS je prisutan u više od 220 država, a kao dio tog velikog sistema, u mogućnosti smo sve vaše pošiljke dopremiti u najkraćem mogućem roku i to po sistemu „Od vrata do vrata“.

Sve pošiljke se mogu, na osnovu jedinstvenog broja svake pošiljke (Tracking number) pratiti tokom cijelog procesa transporta na www.ups.com.

Na Vaš zahtjev možete dobiti i potvrdu o dostavi sa svim relevantnim podacima o primatelju, vremenu i mjestu dostave pošiljke.

Širok izbor UPS alata za izradu dokumentacije za nesmetan transport robe širom svijeta (tovarni listovi, fakture i sl.) su vam također dostupni na www.ups.com.

Dovoljno je da posjetite www.ups.com ili da nas pozovete. Naše stručno osoblje će vam rado pružiti sve potrebne informacije.

Za više informacija pozovite:

033/956-987, 033/956 -992

Ili Vaš upit pošaljite na: prodaja@ecbh.ba

(molimo Vas da nam prilikom slanja upita, date što više podataka o robi: težina, dimenzije, broj koleta, vrijednost; adresa pošiljatelja i primatelja robe, opcija plaćanja: primatelj, pošiljatelj ili treća strana)

ZBIRNI TRANSPORT - najekonomičnija opcija transporta

Zbirni transport je cjenovno najefikasniji metod za prijevoz robe između određenih destinacija.

Osnovna prednost je to što klijenti plaćaju samo prostor koji je njihova roba stvarno zauzela na voznoj jedinici, a ne kompletan tovarni prostor. Osim jako povoljnih cijena zbirnog transporta iz I prema čitavoj Europi, u mogućnosti smo vam ponuditi I jako dobra tranzitna vremena zbirnog transporta, a sve to zahvaljujući jako pouzdanim partnerima I dobro usklađenoj mreži.

Naša mreža zbirnog transporta se bazira na svakodnevnom preuzimanju roba u čitavoj Bosni I Hercegovini I Europi.

Osim redovnog zbirnog transporta u mogućnosti smo vam ponuditi I opciju dotovara, koji naš zbirni transport čini još efikasnijim I bržim.

DISTRIBUCIJA POŠILJAKA NA TERITORIJI BOSNE I HERCEGOVINE (DOMESTIC) – brzo i efikasno Domaća distribucija

Od “vrata do vrata” usluge domaće distribucije

U Express Courier d.o.o. u nudimo distribuciju, pošiljaka širom Bosne I Hercegovine i to u roku od 24 – 48 h dostavu do bilo koje adrese.

Naš cilj je da našim klijentima pružimo pravo rešenje koje nudi efikasnost, brzinu I uštede.

Preuzimanje I otpremu pošiljaka vršimo svaki radni dan.

CARINJENJE ROBA U IZVOZU, UVOZU, PROVOZU

Usluge carinskih procedura se konstantno mijenjaju I dopunjuju novim propisima.

Zbog toga ova usluga zahtijeva svakodnevno praćenje carinskih, pravila vanjske trgovine I svih drugih pozitivnih propisa koji se tiču ove usluge.

Možete biti sigurni da će vam Naš tim zahtjevne carinkse procedure završiti na najvišem profesionalnom nivou.

Mreža Express Courier kancelarija I naših pouzdanih partnera omogućava efikasan uvoz, izvoz i tranzit na svim carinskim terminalima kako u BiH tako I u inostranstvu.

AVIO TRANSPORT – AIR CARGO

Ovo je najpovoljniji i najrasprostranjeniji način transporta robe avionom. U zavisnosti od količine robe i destinacije u mogućnosti smo organizirati avio transport za robe bez obzira na težinu i destinacije.

Obzirom na vaše potrebe kao i uslove isporuke roba, osim standardne usluge avio prijevoza po sistemu „Od aerodroma do aerodroma“ u mogućnosti smo organizirati i avio transport po sistemu „Od vrata do vrata“ ili neku drugu opciju u skladu sa vašim potrebama i zahtjevima („od aerodroma do vrata“, „od vrata do aerodroma“ i sl.)

Naravno, u bilo koju kombinaciju transporta mogu biti uključene i dodatne usluge kao što su usluga carinjenja, dodatno pakovanje, osiguranje robe u transportu i sl.

Kombinacije avio transporta sa drugim vidovima transporta su također moguće (npr. sa pomorskim ili drumskim transportom), a sve u skladu sa vašim zahtjevima i sa krajnjim ciljem prilagođavanja usluge vašim potrebama.

Član smo "Air Ocean Partners Network GmBH" mreže.

UPS licenca
povjerenje i sigurnost!

Express Courier - Vaš siguran partner!